avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Călătorie
Discuție deschisă în Viata in Italia

Călătorie

Bună ziua ! Eu și prietena mea locuim in Italia , împreună și vrem sa mergem amândoi în România ,in August.. are doar 17 ani jumate și nu prea avem tangență cu familia iei... Din ce știu eu .. o pot scoate din Italia dar după îmi Trebuie o împuternicire sau ceva de genul că sa ne întoarcem. Ce acte trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:57, 22 Iunie 2017
Este romanca sau italianca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)
Italia - romania cu un minor fara parinti Mafios Mafios Buna ziua, Am 17 ani, in septembrie fac 18 si vreau sa merg vara asta din Italia in Romania cu niste prieteni familiari, invarsta. Problema este ca nu am ... (vezi toată discuția)
Cum se poate lua un certificat de la primarie? bulumac bulumac Buna ziua! Eu ma aflu in Italia momentan, si am nevoie de cateva indrumari pentru un prieten. Este vb de o fata ro si un albanez au stat impreuna si un alt ... (vezi toată discuția)