avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria cu un cetatean american
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria cu un cetatean american

Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean american.Noi nu am vrea sa stam prea mult timp separati. Care ar fi cea mai rapida cale....sa ne casatorim acolo sau aici?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:51, 23 Iunie 2017
Nu stiu cum e acolo, dar daca va casatoriti in America aveti termen de 6 luni pentru a solicita inscrierea la ambasada ori transcrierea la noi, la primaria de la locul de domiciliu al dvs. din buletin, a certificatului de casatorie.
Daca doriti sa va casatorieti in tara depuneti actele si va casatorieti dupa 10 zile calendaristice(luati in considerare la calcul atat ziua in care inaintati actele cat si ziua in care va casatoriti, ex. depuneti actele in data de 1 va casatorieti in data de 10). Viitoarea sotie are nevoie de pasaport valabil, un act de identitate de unde sa-i rezulte adresa de domiciliu, certify de nastere apostilat daca e de cetatenie americana, certificat de cutuma, adev.medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei romane pentru copil nascut in sua ilie0001 ilie0001 Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie: Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetatean roman si cetatean american nascut in romania Capshuna Capshuna Bun gasit tuturor, iata situatia, eu cetatean american dar si roman (nascuta fiind in Ro) vreau sa ma casatoresc cu un barbat cetatean roman. Inteleg ca pe ... (vezi toată discuția)
Inscrierea casatoriei din sua cu nume diferite dupa casatorie kremoon kremoon Va prezint o speta pentru care am nevoie de lamuriri. Un cetatean roman si american s-a casatorit cu o romanca ce are doar cetatenia romana. In urma ... (vezi toată discuția)