avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteti ajuta cu un raspuns?

barbatul meu a fost arestat in elvetia de pe 6 mai pt ca a luat 1000€ ...stie cnv daca o sa i dea drumu curand?? si dc nu poate primi nici vizite si nu are nici drept la telefon?
Nu putem ști dacă va fi eliberat și nici când. Presupun că are un avocat acolo, dacă nu unul angajat cel puțin din oficiu. Dacă nu aveți informații despre soțul dvs. și nici nu a telefonat, puteți contacta eventual ambasada română din Elveția și solicitați date .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)