Am o problema si nu stiu cum e mai ok de procedat si de aceia am nevoie de sfatul dumneavoastra .
Pe scara blocului avem un vecin mutat in chirie de 1 an de zile si de atunci numai problem cu copii .
Tot timpul sunt amenintati , injurati si fugariti din fata scarii pe motiv ca fac galagie cand se joaca . Fetita mea de 10 ani ii este frica sa mai iasa afara .
Nu stiu daca aceasta persoana sta cu forme legale sau nu dar are in apartament si un studio de inregistrari si apar tot felul de persoane dubioase .
Cum e cel mai correct de procedat ? Mai am un pic si cred ca imi fac dreptate singur .
Un contract de mana pentru chirie cred ca are dar nu cred ca este si inregistrat la fisc Am sa intreb si la asociatie care este situatia juridica .
Despre studio ....din ce am intrebat si ceilalti vecini nu are nici un acord de la nimeni .
Pentru reclamatie la organelle fiscal nu trebuie si dovezi precum ca ar incasa bani ? Din ce am citit daca nu se confirma reclamatia as fi pasibil de o amenda .
Daca fac o plangere la politie impreuna cu mai multi parinti in aceiasi situatie e ok ? se poate rezolva ceava ?
"Unde-s multi puterea creste!", faceti o petitie in nume colectiv la politie cu privire la comportamentul vecinului si activitatea desfasurata fara forme legale.
Hartuire minor
lucia2013
Buna seara ! Copilul meu se duce la joaca in cartier la bunica lui.Un vecin mai în vârstă,de la o scara alăturată îl jignește frecvent,îl alunga cu ... (vezi toată discuția)