avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin recalcitrant cu copiii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin recalcitrant cu copiii

Buna ziua ,

Am o problema si nu stiu cum e mai ok de procedat si de aceia am nevoie de sfatul dumneavoastra .
Pe scara blocului avem un vecin mutat in chirie de 1 an de zile si de atunci numai problem cu copii .
Tot timpul sunt amenintati , injurati si fugariti din fata scarii pe motiv ca fac galagie cand se joaca . Fetita mea de 10 ani ii este frica sa mai iasa afara .
Nu stiu daca aceasta persoana sta cu forme legale sau nu dar are in apartament si un studio de inregistrari si apar tot felul de persoane dubioase .

Cum e cel mai correct de procedat ? Mai am un pic si cred ca imi fac dreptate singur .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:37, 30 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua ,

Un contract de mana pentru chirie cred ca are dar nu cred ca este si inregistrat la fisc Am sa intreb si la asociatie care este situatia juridica .
Despre studio ....din ce am intrebat si ceilalti vecini nu are nici un acord de la nimeni .
Pentru reclamatie la organelle fiscal nu trebuie si dovezi precum ca ar incasa bani ? Din ce am citit daca nu se confirma reclamatia as fi pasibil de o amenda .

Daca fac o plangere la politie impreuna cu mai multi parinti in aceiasi situatie e ok ? se poate rezolva ceava ?
"Unde-s multi puterea creste!", faceti o petitie in nume colectiv la politie cu privire la comportamentul vecinului si activitatea desfasurata fara forme legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. locuiesc la bloc ... elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc la bloc si pe palier avem niste vecini de etnie roma care fac ff multa galagie la orice ora din zi si ... (vezi toată discuția)
Vecini rau intentionati simply96 simply96 Buna ziua . As avea si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu si familia locuim in mangalia unde avem o locuita proprietate personala dar ne-am ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor lucia2013 lucia2013 Buna seara ! Copilul meu se duce la joaca in cartier la bunica lui.Un vecin mai în vârstă,de la o scara alăturată îl jignește frecvent,îl alunga cu ... (vezi toată discuția)