avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din culpa comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din culpa comuna

buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: " sa desfaceti casatoria din culpa comuna" ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cris_deo , utilizator 20:55, 25 Septembrie 2009
sunt si doi copii minori dar nu se poate divorta de comun acord deoarece ea refuza divortul cu toate ca este vinovata. acum sunt la adoua actiune si as dori sa termin odata cu acest calvar.
Invocati culpa exclusiva a sotiei, daca ea este vinovata. Si sa aveti si 2 martori care sa va sustina afirmatiile.
dar daca ea vine cum a facut si la celalalt proces si imi invoca si vina mea in destramarea relatiei credeti ca mi se va acorda divortul
Nu stiu prin ce ati trecut in celalat dosar, dar daca considerati ca nu va puteti apara singur, ar fi bine sa va angajati un avocat.
Oricum, nu vad cumpoate o persoana sa fie obligata sa continue o casnicie daca nu doreste acest lucru.
acest lucru m-a mirat si pe mine cand am aflat decizia instantei dar sa nu credeti ca nu am avut avocat dar dupa ultima pledoarie a avocatului ei avocatul meu nu a schitat nimic ceea ce m-a facut sa cred ca s-au inteles intr ei pt ca pe tot parcursul procesului nu si-a dat interesul sa faca ceva acest fapt m-a facut sa merg singur cu toate ca imi este greu si as merge pana la stramutarea pricinii deoarece eu cred ca exista lucru murdar la mijloc, toate actiunile pe care le-am introdus au fost respinse si in ultima faza o actiune de ordonanta presedintiala de vizitare a minorilor a durat patru luni si nu mi-a fost favorabila
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
cris_deo, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort mihali mihali Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez in situatia urmatoare: 1. In cazul in care sotul meu nu doreste sa fie implicat in ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Ce diferenta este intre un divort din culpa comuna si unul din culpa sotului reclamat? Adulterul...simplu (adica fara parasirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Divort avantaje mirelba mirelba Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)