avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Schimb lire sterline scotiene
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Schimb lire sterline scotiene

Stie cineva unde pot schimba lire sterline scotiene? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lia_402 , utilizator 00:20, 16 Noiembrie 2020
cornel12x a scris:

Multumesc pentru raspuns dar nu le schimba nicaieri, ce sfati i-mi dati? Schimba numai lire sterline din Anglia dar pe aceste lire pe care le am, scrie ca sant si ele sterline,nu mai inteleg nimic.

Nu trebuie sa scrie lire sterline ci royal bank of edinburg Scotland,ok,altfel ai luat plasa ,are si anul fabricatiei pe bacnota,banca este singura care te lamureste,sunt diferite de celalalte de aceia Marea Britanie este regatul unit adica,Anglia,Scotia,Tara Galilor,Irlanda,fiecare cu lira editata,cauta pe net adresa din Bucuresti are aceiasi denumire in Romania,bafta.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
Lia_402, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea 656/2002 - onpcsb - tranzactii peste 15.000 euro AlexGM AlexGM Va supun atentiei urmatoarea situatie: Locuiesc intr-un oras in care foarte multi cetateni muncesc in Marea Britanie, prin urmare exista un excedent de lire ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anaf Razdrax Razdrax Buna ziua, As dori o lamurire daca se poate de la cineva care lucreaza in domeniul fiscal sau la ANAF. Sunt unul dintre milioanele de romani stabiliti ... (vezi toată discuția)
Info documente pentru lucru in anglia bulvaif bulvaif Buna Ziua as dori informati. Ce documente am nevoie si de unde le pot gasi ca sa Lucrez LEGAL in Anglia.:D (vezi toată discuția)