avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestari servicii constructii montaj societate din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestari servicii constructii montaj societate din Romania platitoare de TVA

In cazul in care societatea A cu sediul in Romania si platitoare de TVA si impozit pe profit, avand cod CAEN 4312 presteaza servicii de constructii montaj la un obiectiv din UK, beneficiar fiind societatea B cu sediul in UK, fara cod VAT, as dori sa stiu cum va emite factura fiscala societatea A (cu sau fara TVA) si daca societatea A are obligatia sa se inregistreze in scopuri de TVA in UK. Cine plateste efectiv TVA -ul rezultat din tranzactie?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Am obligatia de a ma inregistra ca platitor de tva ? ga-ga ga-ga buna ziua ! am obligatia pentru a putea emite factura de prestari servicii -construcii montaj in Ue -( beneficiarul este stabilit in Ue el va plati tva ... (vezi toată discuția)
D300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 In luna 06.2012, societatea A cu sediul in Romania, presteaza servicii de constructii neimpozabile in Romania, pe teritoriul unui stat nemembru UE. Va rog ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa prestezi servicii in strainatate? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma din UK (eu voi presta servicii: le voi realiza design-ul pentru o platforma) a carui ... (vezi toată discuția)