avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Instalare panouri solare bloc
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Instalare panouri solare bloc

Buna seara,
Plecand de la o serie de dificultati legate de bransarea la Enel a unui bloc constructie 2015, locatarii iau in considerare varianta panourilor solare. Deoarece costul este unul destul de mare, exista vreun program guvernamental (ex. Casa Verde) in cadrul caruia si blocurile ar fi eligibile?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 20 Iulie 2017
Nu exista astfel de programe
Exista variante alternative ,cum ar fi instalarea de plasme radiante individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului: antene parabolice si panouri solare DragosDrs DragosDrs Buna ziua. Am cateva nelamuriri. Va voi spune intai \\"povestea\\", ulterior voi pune intrebarile. Fac parte din noul Comitet Executiv al unei scari de ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Utilizarea acoperisului blocului... corneliuco corneliuco In situatia in care proprietarul aaprtamentului de la ultimul etaj este de acord se poate monta o instalatie solara de incazit apa pe acoperis? ( bineinteles ... (vezi toată discuția)