avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare sentinta
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare sentinta

In urma pronuntarii unei sentinte civile prin care s-a anulat decizia de concediere am depus o cerere de executare. In urma acestei cereri, dupa aproximativ o luna, angajatorul a formulat cerere de suspendare a executarii sentintei care a fost admisa de instanta. Doresc sa stiu daca aceasta cerere de suspendare a executarii sentintei se aplica de la data pronuntarii acesteia sau acopera retroactiv si perioada de la pronuntarea sentintei pana la pronuntarea suspendarii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 10:10, 23 Iulie 2017
evident ca de la data pronuntarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare conelia anghel conelia anghel Am o sentinta civila definitiva si irevocabila printr-o decizie a Curtii de Apel, intr-un litigiu de munca. Una din dispozitii este [b]reintegrarea in functia ... (vezi toată discuția)
Concediere netemeinica vrancart vrancart As dori sa stiu daca in urma unui proces cu un salariat, in urma caruia acesta a castigat, in sentinta civila nu s-a specificat plata salariilor pe perioada ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)