În ce lege/ordin/regulament etc. scrie că persoanele diagnosticate cu boli psihice nu au dreptul să lucreze în domeniul sanitar ca medic/asistent medical? Sau, cu alte cuvinte, persoanele diagnosticate cu afecțiuni psihice au dreptul de-a exercita profesia de medic/asistent medical?
Mulțumesc frumos!
Nu sunt avocat.
Am editat ultimul paragraf din mesajul dvs. Nu am obligatia conform Regulamentului forumului sa motivez de ce am recurs la editarea unui mesaj. Totusi, incerc sa va lamuresc.
Pe acest forum de discutii nu ne ocupam de actiuni precum cele mentionate de dvs. in ultimul mesaj. De fapt si in penultimul mesaj, ati inceput un atac la institutii ale statului ale caror angajatati nu suntem.
Pe forum, incercam sa ajutam comentand testele de lege si nu permitem sa fim insultati daca utilizatorul care a deschis discutia nu este multumit de raspuns si incearca sa induca situatii nedemne de a fi comentate.
Voi inchide discutia.
Confuz
Stafff
Lucrez la spital si la analizele medicale anuale mi sa gasit stafilococul auriu iar una din colege mia transmis ca sar putea sa ma concedieze. Ce este de ... (vezi toată discuția)