avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire taxa auto

In mai 2014 am platit 481 lei la ANAF pentru timbrul de mediu conform OUG 9/2013 in vederea inmatricularii autoturismului DACIA LOGAN cumparat de mine in stare de nou de la producatorul DACIA/ROMANIA.Am aflat recent ca se restituie aceste taxe percepute de statul roman in mod abuziv.Va rog indicati-mi un mic ghid despre cum sa procedez,care sunt actele normative in vigoare in aceasta materie si ce sanse am sa-mi recuperez acesti bani.Nu este vorba de suma in sine ci de faptul ca am fost fraudat ! Va multumesc anticipat pentru sfatul Dumneavoastra nepretuit !
O iau ca pe o scuza,nu m-am suparat,dar oricum lumea asteapta de la Dvs. mult mai mult,pentru ca sunteti cei mai buni (si singurii) in domeniul acesta framantat !
Sa nu o luați ca pe o scuza, ca nu se scuza nimeni. Informația a apărut ieri, iar @ Gigi Popa v-a pus doua linkuri, unul de la o discuție mai veche, din 2016,, iar altul proaspăt, de ieri. Dvs l-ați citit doar pe primul, nu și pe al doilea, asta pe care l-am lăsat.
Deocamdată nu avem o lege cat nu e publicata în monitorul oficial.
Nu v-a dat practic nimeni un răspuns, sunt linkuri spre discuții pe tema,asa ca nu aveți niciun motiv sa va burzuluiti la cineva, nimeni nu v-a dat răspuns în scarba asa cum ati etichetat,iar cf regulamentului, nu e nimeni obligat sa va răspunda.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)