avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa rece - sistare pentru neplata, bransamente ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa rece - sistare pentru neplata, bransamente individuale in asociatie de locatari

Suntem o asociatie de locatari intr-un bloc social conf.legii 114,chiriasi ai primariei capitalei.
Avem o problema cu conducta de apa rece care datorita vechimii(peste 25 de ani) a ruginit si nu mai poate fi carpita si trebuie inlocuita.
Solutia gasita este a aduce o noua coloana pe scara blocului de unde sa pleaca spre fiecare apartament cu apometru si teava aferenta.
Mentionez ca apa calda si caldura nu avem de peste 15 ani.
Intrebarea este daca nu ii racordam pe cei restanti este o ilegalitate ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 21:18, 16 Iulie 2018
ynocentta a scris:

Chiar daca sunt restanti,sunt tot oameni
....

Atunci luati-i la dvs acasa si mangaiati-i pe frunte si dati-le si bani de tigari si bani de mobil.....

PS - Respectele mele, moderatorului @cyan ! :)
Si nici macar nu-s buni vecini,strica,urla,distrugatori,etc...
Buna seara!
Pentru aceste probleme aveti solutia legala:
[ link extern ]

LEGE nr. 241 din 22 iunie 2006 (*republicata*)
PRIVIND SERVICIUL DE ALIMENTARE CU APA SI DE CANALIZARE*)

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece - sistare pentru neplata, bransamente individuale in asociatie de locatari eu45ani eu45ani Suntem o asociatie de locatari intr-un bloc social conf.legii 114,chiriasi ai primariei capitalei. Avem o problema cu conducta de apa rece care datorita ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Se poate sista furnizarea apei reci de la un bloc care are bransament propriu catre un bloc care nu are bransament propriu ARMIDA ARMIDA Buna ziua, suntem o asociatie de proprietari care are bransament propriu si contract de furnizare a apei reci cu Apa Nova. De la bransamentul nostru se ... (vezi toată discuția)