avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dosar executare silita privind rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar executare silita privind rovinieta

Buna ziua
Pe data de 27.07.2017 am primit o adresa din partea unui birou de executori judecatoresti prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca impotriva mea a fost declansata urmarirea silita in baza titlului executoriu constand in procese verbale de contraventie.
In speta este vorba de 2 procese vebale de contraventie pentru utilizarea drumurilor fara plata rovinietei.
Precizez ca utilizarea drumurilor s-a facut pe data de 28.04.2012 si respectiv 30.04.2012 iar procesele verbale au fost incheiate la data de 15.05.2012. Cu toate acestea procesele verbale nu mi-au fost communicate, dar in anul 2015 s-a constituit dosarul de executare , dosar ce mi-a fost comunica pe data de 27.07.2017.
Ce ma sfatuiti sa merg la judecator si sa achit sumele aferente sau sa depun actiune in instant ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra-alteea , utilizator 16:05, 9 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua
procesele verbale de constatare nu le-am primit niciodata din 2012 pana in prezent, in schimb pe data de 27.07.2017 am primit adresa prin care mi se aducea la cunostinta ca s-a declansat urmarirea executarii silite . Acestei adrese I-au fost atasate urmatoarele acte
- o copie certificata de pe incheierea din data de 29.05.2015 prin care s-a dispus inceperea executarii silite
-copie certificata a titlului executoriu ( adica procesele verbale)
- somatia
- un exemplar al incheierii privind stabilirea cheltuielilor de executare
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am primit dupa aprox 3,5 ani un mandat de executare silita ca urmare a unei amenzi de rovinieta primita in 2012, din care am platit la acea data ... (vezi toată discuția)
Executare silita si dosar pe rol asedy asedy Buna ziua ,Am facut plingere contraventionala contestind un proces verbal de constatare a contraventiei. si am anuntat CNADNR ca am deschis procesul. Totusi ... (vezi toată discuția)