Buna ziua
Pe data de 27.07.2017 am primit o adresa din partea unui birou de executori judecatoresti prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca impotriva mea a fost declansata urmarirea silita in baza titlului executoriu constand in procese verbale de contraventie.
In speta este vorba de 2 procese vebale de contraventie pentru utilizarea drumurilor fara plata rovinietei.
Precizez ca utilizarea drumurilor s-a facut pe data de 28.04.2012 si respectiv 30.04.2012 iar procesele verbale au fost incheiate la data de 15.05.2012. Cu toate acestea procesele verbale nu mi-au fost communicate, dar in anul 2015 s-a constituit dosarul de executare , dosar ce mi-a fost comunica pe data de 27.07.2017.
Ce ma sfatuiti sa merg la judecator si sa achit sumele aferente sau sa depun actiune in instant ?
Va multumesc
Buna ziua
procesele verbale de constatare nu le-am primit niciodata din 2012 pana in prezent, in schimb pe data de 27.07.2017 am primit adresa prin care mi se aducea la cunostinta ca s-a declansat urmarirea executarii silite . Acestei adrese I-au fost atasate urmatoarele acte
- o copie certificata de pe incheierea din data de 29.05.2015 prin care s-a dispus inceperea executarii silite
-copie certificata a titlului executoriu ( adica procesele verbale)
- somatia
- un exemplar al incheierii privind stabilirea cheltuielilor de executare
Executare silita
olteanugeo
Buna ziua,
Am primit dupa aprox 3,5 ani un mandat de executare silita ca urmare a unei amenzi de rovinieta primita in 2012, din care am platit la acea data ... (vezi toată discuția)