avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Apartamentul nostru este inchiriat unei societati comerciale. Am imputernicit, prin procura notariala, o terta persoana pentru semnarea contractului si administrare a partii noastre de imobil (compus din doua apartamente cu intrare separata). Recent chiriasul i-a cerut si a primit de la imputernicit copia actului de proprietate si copia imputernicirii. Motivul ar fi o subinchiriere a spatiului unei alte firme infiintate de chirias Nu am fost de acord ca sediul social sa fie stabilit in apartament. Mentionez ca nu am incredere deplina in chirias: pentru plata comisionului de inchiriere a trebuit sa intervenim; pentru plata facturilor restante la utilitati ( sume de 50-100 RON totalizand peste 2000 RON) a trebuit sa intervenim; depozit nu exista, motivul fiind plata in avans. Poate chiriasul sa se foloseasca de copia contractului si de procura implicandu-ne in obligatii nedorite?
Cel mai recent răspuns: strusca , utilizator 13:48, 15 August 2017
Erau cateva exemple pentru lipsa increderii in corectitudinea chiriasului, fara legatura obligatorie intre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa Ancuța Circiumaru Ancuța Circiumaru Buna ziua! Am un SRL cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa de la o PF, iar mai apoi sa o subînchiriez cu Airbnb. Ar trebui sa fac un contract ... (vezi toată discuția)
Procura si semnaturile fasificate numecod numecod Buna ziua, acum 4 ani, deoarece nu ma puteam deplasa la finante sa depun un contract de inchiriere si sa-i fac inregistrarea am imputernicit pe chirias sa ... (vezi toată discuția)