avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita casa si teren
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita casa si teren

Buna seara,

Am o problema mai deosebita in legatura cu o executare silita pentru o suma de 20 000 eur.
Au fost executate silit o casa si un teren trecut in CF ca si agricol
Problema este ca pe acel teren se afla o casa construita la rosu (neintabulata) pe 3 etaje care are o valoare mult mai mare decat datoria
Ce pot face sa nu pierd acel imobil sau sa recuperez contravaloarea constructiei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 10:13, 16 August 2017
Puteti formula contestatie la executare. Imobilele au fost vandute deja, sau sunt scoase la licitatie? Sfatul meu este sa discutati cu un avocat.
solutia ar fi sa faceti rost de bani si sa achitati ce a mai rams de achitat din cei 20000 euro. Daca terenul cu casa in rosu se vinde la o valoare mai mare decat debitul, diferenta vi se restituie.Executorul nu va opreste mai multi bani decat datorati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri despre executare silita siva2014 siva2014 Buna ziua, In 2009, tatal meu a luat un credit in valoare de 30 000 EUR de la o banca. A girat cu apartamentul, proprietate comuna cu mama mea (erau ... (vezi toată discuția)
Parasesc tara- nu mai pot plati ratele adisornicusor adisornicusor Am un credit ipotecar din 2008 pe 30 ani.Pana acum am platit foarte greu ratele dar am fost un bun platitor.Acum am o oferta sa plec in strainatate cu familia ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)