avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Bună ziua,
Va rog frumos sa ma lamuriti, am un pfa și am vândut teren agricol cumpărat pe pfa, venitul încasat se î a în calcul la idemnizatie creștere copil? Menționez, ca am și calitatea de salariat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 9 Ianuarie 2018
Bună ziua
Astăzi, 09. 01. 2018 am fost să depun dosarul pt acordarea indemnizației creșterii copilului și al alocației și am fost refuzată pe motiv că am viză de flotant pe cartea de identitate. Menționez că am mers să îmi depun dosarul în localitatea unde am domiciliu, Popești-Leordeni dar pe spatele CI-ul am flotant cu o adresă din județul Călărași și mi au spus că deoarece am viză dosarele se depun la adresa de pe flotant, nu la cea de domiciliu din CI.Am o rugăminte dacă mă puteți ajuta cu un răspuns dacă este corectă procedura aceasta? Mulțumesc anticipat
Este corect cum au procedat cei din Ilfov ... numai daca aduceti dovada ca viza de flotant nu mai este valabila , atunci il puteti depune in localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil - pfa norma de venit adrianppa adrianppa Salut, Ce documente pun in dosarul pentru indemnizatie crestere copil pentru a demonstra veniturile efective din PFA, avand in vedere ca impozitul platit de ... (vezi toată discuția)
Venituri din alte surse icc Edamian Edamian Buna ziua, Dețin un pfa cu obiect activitate - activități agricole pe norma de venit. In cursul anului 2018 am realizat și venituri din alte surse( ele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil minacris minacris Buna ziua! Am un PFA pe care nu il pot suspenda( e cu fonduri europene), lucrez de 19 luni pana la sfarsitul lui ianuarie 2018( part time).In prezent sunt ... (vezi toată discuția)