avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor inmormantare. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor inmormantare. ...

Bună ziua. Voiam sa știu dacă se acorda ajutor de înmormântare din partea Ministerului Aparari Nationale. Și dacă da, unde trebuie sa mă interesez? La Casa de Pensii sau la ei la MANp( casa de pensii sectoriala? ). Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Animeon , utilizator 14:49, 6 Aprilie 2020
Ati rezolvat? Si eu stiam ca se da un numar de solde in functie de vechime insa azi mi-au comunicat de la Casa de Pensii MAI ca ajutorul este cel standard...
Cuantumul ajutorului de deces se stabileste, in conditiile legii, in cazul:
a) asiguratului sau pensionarului, la 5.429 lei
b) unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, la 2.715 lei.
Si legea 153/2017 anexa VI art 91 nu se aplica? N-o vad abrogata nicaieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in cazul decesului unui membru al familiei badea.nicolae badea.nicolae intrebarea este: cat esre valoarea ajutorului de deces pentru un membru al familiei (sotie) si de unde se poate obtine? mentionez ca: -sunt cadru militar ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale pt decedati ghindaf ghindaf decedat: fost cadru MAI. de unde pot cere ajutor social pt ingropare si ce acte imi trebuiesc? este vre un termen timp alocat acestei solicitari sau o pot face ... (vezi toată discuția)
De unde se solicita ajutor de deces pentru un pensionar militar decedat CameliaBP CameliaBP Tatal meu a fost pensionar militar si as vrea sa stiu unde depun actele necesare pentru solicitarea ajutorului de inmormantare cuvenit (vezi toată discuția)