avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie drepturi autor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie drepturi autor

Buna ziua.Lucrez pe contract de drepturi de autor din iulie anul trecut,fiind si prima data cand m-am angajat.Iulie,august si septembrie am lucrat la o firma dar din octombrie pana in februarie am lucrat la alta pe acelasi tip de contrat.Problema este ca angajatorul pe ianuarie si februarie nu mi-a platit taxele,acesta fiind si motivul plecarii de la cea de-a doua firma.Din martie m-am intors la prima firma unde lucrez si in prezent.Am lucrate cele 12 luni necesare pentru indemnizatie doar ca imi trebuie adeverinta cu veniturile realizate de la fiecare angajator.Eu nu mai dau de cel de-al doilea angajator din aprilie de cand m-am tot rugat de el sa imi plateasca contribuțiile la stat.Din cate stiu firma este inchisa acum.Spuneti-mi va rog,ce alt document as putea pune la dosarul de indemnizatie prin care sa dovedesc ca am realizat venituri la cea de-a doua firma si ca taxele pe octombrie,noiembrie si decembrie sunt platite?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Clinteanu C, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal GeoGagu GeoGagu Buna ziua! Sunt angajata unei scoli particulare si am o mica nedumerire. Din luna sept 2013 am inceput munca pe jumatate de norma,am lucrat pana in decembrie ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Roxanacernat Roxanacernat Bună ziua, In perioada decembrie2015 - noiembrie 2017 am fost in concediu creștere copil. În august 2017 am rămas însărcinată cu al doilea copil , ... (vezi toată discuția)