avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Preluare credit prima casa după divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Preluare credit prima casa după divorț

Sotii sunt de acord ca unul dintre ei sa preia creditul/ celalalt neavand nicio pretentie, Cel care renunta are datorii la fisc si nu are resurse materiale in acest moment sa le achite. Va rog, sa-mi spuneti daca in aceasta situatie se poate face partaj cu un certificat fiscal cu datorii?
cine e titularul creditului? Daca e pe numele ambilor soti banca e cea care poate sa aprobe retragerea unui sot din contractul de credit.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
ContSters429609, utilizator
Si fondul, in cazul dv., va trebuie acordul ambilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Divorț. poate prelua unul dintre soți ratele la creditul imobiliar făcut în timpul căsătoriei? mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)