avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cesiune contract leasing auto
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cesiune contract leasing auto

In data de 03.08 s-a transmis către firma de leasing cerere pentru cesiune contract leasing auto către o alta firmă. In data de 04.08, următoarea zi s-a primit de la tribunal înștiințare că unul dintre creditorii firmei (cea care a făcut cererea de cesiune) a cerut insolventa acesteia și că în termen de 10 zile să se depună întâmpinate. Întrebarea este : daca până la stabilirea unui administrator judiciar/lichidator se va prelua contractul de leasing auto de către cealaltă firma administratorul judiciar poate să solicite anularea cesiunii. Fiind contract de leasing auto mașină nu era proprietatea firmei pentru care s-au cerut insolventa, aceasta fiind utilizator al mașinii, până la achitarea ratelor proprietarul mașinii fiind firma de leasing.
A doua întrebare este când trebuie că firma să depună documentele cu restanțele care le are la creditori? După ce se stabilește administratorul judiciar sau când se depune prima întâmpinare. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)
Am un leasing auto pe o societate care a fost „abandonată” ... Claudia.D Claudia.D Buna seara Am un leasing auto pe o societate care a fost \"abandonată \"pe timpul pandemiei Nu mai are activitate dar nu a fost închisă și are și ceva ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)