Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Calomniere pe Facebook si Messanger

Sunt divortat de 9 ani si intr-un parteneriat civil cu actuala sotie.
Fosta sotie ma calomniaza intr-un mod barbar prin nenumarate mesaje, comentarii postate pe contul meu, al actualei sotii, al copiilor acesteia, ai surori mele si al foare multor colegi de serviciu, vecini...etc !
Bineintele ca foloseste un cont fals de Facebook !

ce pot face?...de discutat cu ea nu e o solutie, va asigur !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:59, 10 Septembrie 2017
Politia nu se baga pentru ca nu e infractiune, iar in drept civil ar ramane de dovedit identitatea faptasului, lucru pe care banuiesc ca nu il puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!! am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ... Sabrinaina Sabrinaina Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă ... (vezi toată discuția)
Mesaje facebook dana211 dana211 SUNT LUATE IN CONSIDERATIE CA PROBE IN PROCES DE DIVORT MESAJELE DE PE FACEBOOk SAU SMS ? cel care le pune la dispozitie incalca lege daca are alt nume de cont? (vezi toată discuția)
Urmarire facebook MihaiFB2018 MihaiFB2018 Este posibil demonstrarea ca o persoana a vorbit cu un anumit cont , fara a stii ce cont ,ci doar mesajele. Mai exact identificarea unui cont daca se stiu ... (vezi toată discuția)