avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general jurnale pt pensiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

jurnale pt pensiune

Spuneti-mi, va rog, care este jurnalul ( sau cum se mai numeste actul respectiv) pe care trebuie sa il am intr-o pensiune pt a inregistra clientii in momentul in care se cazeaza.
Momentan am Registrul jurnal incasari si plati, Reg. Inventar si inca unul - numai stiu cum se cheama.
Azi am auzit ca mi-ar mai trebui inca unul, in care sa tin evidenta clara a pers cazate. Care e acela?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 03:23, 5 Octombrie 2009
Ar trebui sa existe la magazinele care vand tipizate.
Daca nu gasiti, cumparati un registru (caiet mare studentesc, cartonat) il denumiti Registru Clienti si il faceti dvs cu Capul de Tabel asa cum a spus mai sus Av. Niculescu-Gorpin
Nr.crt., Nume si Prenume, Data si locul nasterii, seria si nr. buletin (pasaport), cetatenia, scopul calatoriei, data intrarii, data iesirii...si alte rubrici , daca mai sunt necesare.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bed and breakfast in romania glp glp Buna ziua! As dori sa stiu daca legislatia romana permite deschiderea unei facilitati de cazare de tip \"Bed and breakfast\". Mai exact, as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Activitate if stancu mariana stancu mariana poate o intreprindere familiala sa faca comert cu bauturi alcoolice la pahar (pentru consum) daca are inclus la activitat,i pe langa cea principala 4719, si ... (vezi toată discuția)
Cota tva 9% turism georgeschiopu georgeschiopu In cazul in care avem un restaurant dat in locatie , in cadrul unui hotel , hotelul vinde pachete de cazare(cu mic dejun , demipensiune si pensiune ... (vezi toată discuția)