avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur cu probleme

Buna ziua,
Am cumparat un scaun de la CEL.ro care nu a fost potrivit constitutiei mele (inalte) si a trebuit sa il returnez dupa 2 zile de la primirea coletului. Am returnat personal produsul in stare perfecta impreuna cu toate ambalajele originale ale produsului. La momentul returnarii scaunul a fost verificat si fotografiat in detaliu, am primit o fisa de receptie in care a fost mentionat "fizic ok". Dupa 2 saptamani sunt anuntat ca defapt produsul nu mai e ok si ca are niste zgarieturi si din valoarea produsului ~2000 ron mi-au fost retinuti 102 ron ptr acele presupuse zgarieturi. Am depus la ANPC o sesizare si mi s-a raspuns ca vanzatorul este indreptatit sa imi retina banii pentru ca in interpretarea domnilor de la ANPC "fizic ok" se refera la faptul ca nu are defecte majore gen nu e rupt in doua sau ceva asemanator.
Atasez fisa de receptie (link dropbox imagine *.jpg) [ link extern ]
Raspuns ANPC (link dropbox imagine *.jpg) [ link extern ]

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a imi recupera paguba ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:43, 11 Septembrie 2017
Desigur ca,puteti formula actiune in instanta, daca considerati ca merita ptr.retinerea de 102 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cu produse contrafacute Mariusfloriann Mariusfloriann Buna seara/ziua! Pe data de 4 ianuarie 2022 (astazi) am primit un colet comandat de pe site-ul cel.ro, mai precis un incarcator insotit de cablu usb-c marca ... (vezi toată discuția)
Va salut. am cumparat online un monitor de pc de la vexio (fanplace ... Georgedobrisan Georgedobrisan Va salut. Am cumparat online un monitor de pc de la Vexio (FanPlace IT) si dupa 3 zile l-am returnat urmand ca vanzatorul sa-mi rambuseze integral valoarea. La ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am returnat un produs la emag, nefolosit, in ambalaj ... ramatuelle ramatuelle Buna ziua Am returnat un produs la eMag,nefolosit,in ambalaj original. Refuza să îmi dea banii înapoi. Ce sa fac? (vezi toată discuția)