Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare

Am terminat facultatea la zi de 4 ani, specializarea asistent medical licentiat, lucrez in sistem de 25 ani, deci gradul de principal l-am obtinut acum 20 ani si am la baza si Scoala Postliceala de 3 ani. Intrebarea mea este 'Acum dupa noua lege 183 cum se poate obtine promovarea, eu am depus actele doveditoare, dar astept raspuns, insa as vrea sa fiu pregatita si sa am lectiile invatate, de aceea va cer ajutor" ! Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Incadrare asistent medical diplomat pianinosu pianinosu Sunt asistent medical din 1993 absolvent al Liceului Sanitar si incadrat in munca din 1994. In 1996 am absolvit Scoala Postliceala Sanitara si in 2000 am ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad principal DanielaPirtoc DanielaPirtoc Sunt asistenta medicala din anul 1989. Atunci am terminat Liceul sanitar. Dupa aceasta, mi-am completat studiile cu scoala postliceala, care nu exista inainte ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)