avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Înființare firmă, alegere formă de organizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înființare firmă, alegere formă de organizare

Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, etc!).As vrea sa aiba cod caen 4941 transport marfuri cu autoutilitara sub 3,5 t. Cod CAEN pentru Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor standurilor chioscurilor si pietelor 4799. Veniturile le estimez sub 65 mii eur pe an.Asa cum spuneam mai sus. Nu stiu ce forma poate avea firma pt a fi mai usor de gestionat.
Cel mai recent răspuns: nastasecornel , utilizator 21:31, 22 Septembrie 2017
Cel mai probabil un SRL având în vedere că vreți 4941.
Întrebați la ISCTR (ARR) care formă de organizare poate obține licența de transport.
Pentru a fi mai explicit. Eu doresc sa fac transport rutier de marfuri si sa pot importa flori pe le voi vinde ulterior prin intermediul internetului.
Nu imi trebuie licenta de transport.Voi face treansport cu doua autoutilitare de 3.5 tone

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Transport marfa perisabilă Emilia Anca Emilia Anca Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)