avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sistem video instalat in salile de clasa din scoli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sistem video instalat in salile de clasa din scoli

E o adevarata nebunie sa se instaleze sisteme video in salile de clasa din scoli. Nu se incalca prevederile legii 128/1997 art 97 alin 2?
Art. 97. -
(2) Înregistrarea magnetică sau prin procedee echivalente a activitătii didactice poate fi făcută numai cu acordul celui care o conduce.
So, daca sunt impotriva, initiativa poate pica?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 00:37, 5 Octombrie 2009
=D>=D>=D> aveti dreptate...aveti stofa de detectiv..:D
Personal consider o ca s-ar face cheltuiala inutila de fonduri in interesul unor societati care vand produse din domeniul respectiv. Noi scandaluri cu licitatii ilegale.
Este inutila supravegherea in timpul orelor, ce sa vezi acolo? Profesori care dau rateuri si elevi care ori nu stiu lectia ori se amuza de lipsa de cunostinte a profesorilor. Consider un factor de stres monitorizarea orelor de curs pentru profesori. Marea infractionalitate din scoli nu se petrece in sala de curs. O atare actiune nu are decat scop comercial, vanzari ale sistemelor video fara utilitate in preventie.
popeye a scris:

E o adevarata nebunie sa se instaleze sisteme video in salile de clasa din scoli. Nu se incalca prevederile legii 128/1997 art 97 alin 2?
Art. 97. -
(2) Înregistrarea magnetică sau prin procedee echivalente a activitătii didactice poate fi făcută numai cu acordul celui care o conduce.
So, daca sunt impotriva, initiativa poate pica?

Cred ca s-a inteles gresit, este vorba de supravegherea video care se face in scoli(pe holuri, laboratoare si unde sunt depozitate valori si bunuri de valaoare,etc)nu in clase.
Marioara Maftei a scris:

@ romania inedit
Daca a postat aici, clar e profesorul...:strong:

:offtopic: Nu puteam sa-mi exprim nedumerirea care ma framanta ori de cate ori citesc topicuri in care nu sunt prezentate toate datele , lasand consultantii si utilizatorii sa ghiceasca despre ce este vorba . :sorry:

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Camerele video Comosicus Comosicus 1.Este legal sa se instaleze camere video in salile de clasa din scoli fara acordul profesorului, parintilor? 2.Firmele care instaleaza sisteme de ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)