avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mai pot recupera taxa auto daca am vandut masina?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mai pot recupera taxa auto daca am vandut masina?

Buna ziua,va rog sa-mi spune-ti daca mai pot recupera taxa auto(taxa de poluare) daca am vândut masina si mai am doar copia de la cartea de identitate a masinii .Nu mai găsesc nicăieri o copie a talonului.
Chiar daca ati vandut masina va puteti recupera taxa achitata.
Daca este suficienta numai cartea de identitate - in opinia mea ar trebui sa fie suficienta deoarece numai aceasta atesta dreptul de proprietate si nu certificatul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte recuperare timbru de mediu kisika kisika Buna ziua ! Am si eu de recuperat trei taxe de mediu !intre timp toate cele trei masini au fost vandute in decurs de trei ani La doua dintre ele mai am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)