Institutia a platit in baza unui contract de pfa de consultant resurse umane suma de 2000 ron lunar in baza unui raport de activitate carenu este aprobatb de director dar ordinal de plata e semnat de director si chitanta emisa, la raportul de activitate nu avea documentele anexate, curtea de conturi a constatat ca este o plata nelegala, am facut 3 notificari prestatorului ptr a rezolva pe cale amiabila recuperarea sumei, care este temeiul legal ptr a putea actiona in instanta pe fosta prestatoare a contractului de pfa ptr recuperarea sumei?
Adica sa dea banii inapoi ca nu avea documente anexate la raport? Ce anume documente trebuiau anexate, si obligatie care reiese de unde? Din contract sau din lege? Din punctul meu de vedere, temeiul este raspunderea contractuala, iar daca contractul era supus si unor norme speciale, temeiul sunt si normele respective.
Plata pe pfa
geco
Sunt salariat dar am si un PFA cu un obiect de activitate oarecare.Colaborand cu o asociatie, mi-a fost propusa plata prin acest PFA cu toate ca activitatea pe ... (vezi toată discuția)