avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... efectuarea d plati fara documente justificative care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

efectuarea d plati fara documente justificative care sa confirme prestarea de servici de consultanta in resurse umanr

Institutia a platit in baza unui contract de pfa de consultant resurse umane suma de 2000 ron lunar in baza unui raport de activitate carenu este aprobatb de director dar ordinal de plata e semnat de director si chitanta emisa, la raportul de activitate nu avea documentele anexate, curtea de conturi a constatat ca este o plata nelegala, am facut 3 notificari prestatorului ptr a rezolva pe cale amiabila recuperarea sumei, care este temeiul legal ptr a putea actiona in instanta pe fosta prestatoare a contractului de pfa ptr recuperarea sumei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:03, 24 Septembrie 2017
Adica sa dea banii inapoi ca nu avea documente anexate la raport? Ce anume documente trebuiau anexate, si obligatie care reiese de unde? Din contract sau din lege? Din punctul meu de vedere, temeiul este raspunderea contractuala, iar daca contractul era supus si unor norme speciale, temeiul sunt si normele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca amfir amfir Poate un contractual sa-si suspende contractul de munca pentru a lucra la cabinetul unui demnitar ales. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Inventarierea documentelor de resurse umane eduardvl eduardvl Buna seara, Rog respectuos un raspuns la urmatoarea speta: Exista vreun ordin expres (hotarare, ordonanta, lege etc.) privind inventarierea documentelor de ... (vezi toată discuția)
Plata pe pfa geco geco Sunt salariat dar am si un PFA cu un obiect de activitate oarecare.Colaborand cu o asociatie, mi-a fost propusa plata prin acest PFA cu toate ca activitatea pe ... (vezi toată discuția)