detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere .
as dori sa stiu daca pot amplasa niste bennere pe suprafata exterioara a balconului si a peretelui din dreptul proprietatii mele ,bineinteles dupa ce se obtine atutorizatia de la urbanism ?
as dori sa intreb daca imi pot amplasa un benner pe supraf ext a blocului in dreptul ap meu? ce obligatii decurg din acest lucru fata de asociatia de proprietari? trebuie sa cer acordul asociatiei pentru amplasare?
trebuie sa platesc pentru amplasarea acestuia? cine stabileste cit si ce modalitate sta la baza acetui calcul?
@LAUAND
Vi s-a raspuns la felul in care ati intrebat initial.
Acum ati introdus in discutie tamplaria pvc a balconului si ati scos din discutie peretii exteriori. Nu-i acelasi lucru.
@proprietaru
Fatadele, terasa (acoperisul), structura de rezistenta, instalatiile si dotarile comune (lifturi, hidrofoare, centrale termice) sunt proprietate comuna indiviza. Peretele intre dumneavoastra si vecin face parte din proprietatea comuna daca este luat in calcul la structura de rezistenta a imobilului. NU veti putea face nici o modificare asupra elementelor mentionate de mine fara acordul asociatiei de proprietari - veti vedea ca si in Certificatul de Urbanism vi se va cere in mod expres acest lucru. Mai studiati si Legea 50 a autorizarii lucrarilor in constructii daca vreti sa fiti mai edificat.
multumesc pt informatii.
ELGA ,scuze de fapt sunt 2 bannere unul pe peretele exterior al cladirii in dreptul ap meu care nu are parti comune cu vecinii si unul pe tamplaria pvc a balconului paralel cu celalalt.
imi cer scuze daca exprimarea mea a fost defectuasa si nu am avut intentia de a induce in eroare.
pun un milon de intrebari pentru ca nu am incredere in ce imi spune'' asociatia de proprietari'' ,pt ca presedintele are o atitudine tendentioasa privind aceste lucruri.
multumesc
Modificare balcon
The-Borg
Am cumparat un apartament intr-un bloc cu doua scari. La primavara doresc sa renovez apartamentul si implicit sa schimb vechea tamplarie de cornier cu geam de ... (vezi toată discuția)
Banner la balcon
adi11cj
Buna ziua,
Vreau sa pun un banner pe fatada balconului meu,un banner de promovare a afacerii mele proprii,apartamentul meu fiind si sediul social.
Dar am ... (vezi toată discuția)