avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile fratele meu roman arestat in Torino
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

fratele meu roman arestat in Torino

Fratele meu cetatean roman a fost arestat in Torino.Acuzare din partea fetelor ca le-a batut ( maltratat ), adevaratul motiv este ca nevasta lui vrea sa divorteze de el si sa aiba castig de cauza in privinta apartamentului si a copiilor,ei nu mai locuiau impreuna de peste 2 ani.Este amanta unui avocat Italian ( din ce am auzit ) si a fost invatata sa faca ce a facut si eu de 2 luni nici nu pot sa iau legatura cu fratele meu de parca ar fi terorist.Am scris la Consulatul din Torino si nici ei nu pot afla,mi se para aiurea ca o institutie ca Consulatul Romaniei sa nu aiba nimic de spus.Am scris la Ministerul de Interne,au zis ca o sa verifice.Are un avocat din oficiu care nu face nimic,ce anume pot sa fac ???Cui anume ma pot adresa ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
gafiuc, utilizator
Angajati un avocat italian daca considerati ca avocatul din oficiu nu se ocupa suficient de cauza fratelui dvs.Puteti face si un memoriu la Ministerul de Externe in care precizati ca nu au fost facute suficiente demersuri de catre consulat.Alte variante nu cred ca aveti.
Nu Consulatul va poate ajuta, aveti nevoie de un avocat local. Consulatul vi-l poate sugera.
Nu se rezolva nimic cu memoriu la Min de Externe.
Ca si cale de atac trebuie sa se apere in procesul intentat de sotie, sa ia in considerare in prima instanta, apel casazzione si CEDO ca ultima instanta daca considera ca i s-a facut o nedreptate.
Dar trebuie vazut dosar/ valutat probe existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de serviciile unui avocat din oficiu popescu_mihai_adrian popescu_mihai_adrian Buna ziua, Fiul meu se afla arestat intr-un penitenciar din Turcia de aproximativ 4 luni, pentru ca a fost depistat cu o cantitate de substante narcotice ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Aparator ales vs din oficiu eumarian eumarian Apelez la stimatii colegi forumisti, daca au cunostinta de studii privind eficienta comparativa a apararii din oficiu vs. angajarea unui aparator in cauze ... (vezi toată discuția)