Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi acuzat de distrugere dacă iau din imobil lucruri pe care le-am cumpărat eu (parchet, uși etc)?

Buna seara. Sint intr-un proces pe care nu stiu daca il voi castiga sau pierde . Cert este ca eu am investit niste bani in acel imobil , acum mi-am achizitionat altul si vreau sa imi iau ce pot de acolo adica (parchetul care il pot folosi , usile, mobilierul de baie, mobila de bucatarie, etc) . As vrea sa stiu daca pot fi acuzat de stiu eu distrugere sau furt . Mentionez ca am bonuri pe cele mentionate mai sus. Va multumesc pt timpul acordat.
in masura in care sunteti casatorit iar regimul matrimonial este cel al comuniunii de bunuri, pana la partaj(solutia data de instanta)toate bunurile apartin familiei. asteptati decizia instantei sau mergeti la mediator.
Nu sint in divort. Ma judec cu neamurile pt casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți face asta, in principiu. Avocatul dv știe mai multe dacă aveți folosința imobilului etc.
Parchetul și ușile sunt imobile prin incorporarea acum. Mobila de bucătărie depinde dacă e pe comanda sau nu, cum e fixata etc.
Puteți să o cereți in natura însă. E cel mai corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament ,,liber de toate bunurile mobile": ce înseamnă, mai exact, asta și ce pot să-mi iau din apartament pentru a nu avea discuții? Barbarosa Barbarosa Ajutati-ma va rog cu un sfat. Am vandut in urma cu o luna apartamentul in care locuiesc si in pretul acestuia era inclus si o mare parte din mobilier. ... (vezi toată discuția)
Escroaca sentimentala blondulfane blondulfane Timp de 10 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu,timp in care i-am oferit diverse obiecte,dar si efectuarea unor lucrari la apartamentul ei(constand in ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare casa - cu probleme ganirolf ganirolf Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa la cheie prin credit ipotecar, evident aceasta a trecut ... (vezi toată discuția)