avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire lipsa folosinta autovhicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire lipsa folosinta autovhicul

Buna ziua
In situatia unei accident rutier, asiguratorul persoanei care a produs accidentul a despagubit persoana prejudiciata, numai ca persoana prejudiciata avea autoturismul inchiriat de la o societate comerciala,in baza unui contract de inchiriere.
intrebare: se poate solicita ca si despagubire constand in lipsa de folosinta a autoveh., pe perioada cat a stat in service, contravaloarea chiriei platita de pagubit firmei de la care a inchiriat autov.? In cat timp de la producerea accidentului se poate solicita?
Mulrumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
larisarazvan, utilizator
Cel mai recent răspuns: larisarazvan , utilizator 09:26, 5 Octombrie 2017
Da, pe baza art. 11 alin. (2) lit. d) din Legea nr. 132/2017
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)
Despăgubire staționare taxi (în calitate de păgubit), ca urmare a unui accident. mai este de actualitate acest tip de despăgubire? Parakalo Parakalo Mai este de actualitate acest tip de despăgubire. Mâine fac 4 săptămâni de staționare și sunt și operator de transport. Întâmpin reticență din ... (vezi toată discuția)
Asigurare accident rutier, vatamare corporala alextss alextss Buna ziua, sa luam un caz cum ar fi următorul. Persoana vatamata a fost victima a unui accident rutier aflandu-se in mașina șoferului vinovat ... (vezi toată discuția)