Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti,daca ,pt un credit restant,cu 2 giranti,in momentul executarii silite,exista posibilitatea ca doar titularul sa aiba poprire pe salariu.Ce sanse sunt ca poprirea sa fie blocata girantilor si prin ce metode? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:09, 5 Octombrie 2017
Creditorul se poate indestula si din veniturile si bunurile girantilor. In concluzie, nimic nu il opreste sa va execute silit alaturi de debitorul principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire giranti ContSters294253 ContSters294253 BUNHA ZIUA. ESTE POSIBIL CA O PERSOANA CARE ARE UN CREDIT , A PUTUT LUA CREDITUL RESPECTIV AVAND UN NUMAR DE 4 GIRANTI,DIN MOTIVE, NUMAI DE EL STIUTE, ... (vezi toată discuția)
Girant porce porce Buna dimineata, in urma neachitarii creditului s-atrecut la executare silita,titularul nu are bunuri sau venituri ,executarea s-a indreptata catre girant. Ce ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)