avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Scrisoare recomandata de la ANAF ridicata de o alta ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Scrisoare recomandata de la ANAF ridicata de o alta persoana

Buna ziua,

Locuiesc in afara Romaniei de 3 ani de zile. Recent, parintii mei mi-au spus ca am primit o scrisoara recomandata prin posta de la ANAF. Cateva zile mai tarziu, fara a ma intreba, mi-au spus ca au ridicat scrisoara in numele meu.

Eu nu am dorit ca aceasta scrisoara sa fie ridicata sau deschisa. Aparent daca ai aceeasi adresa pe buletin, poti ridica scrisorile altora, sau cel putin asta le-a fost spusa parintilor mei de catre persoana de la posta.

Tinand cont ca ridicarea scrisorii de la posta nu a fost decizia mea, ce am de facut in a lua masurile necesare prin care ANAF / Posta Romana sa stie ca aceasta scrisoare nu a ajuns la mine?

Multumesc mult aticipat pentru orice sfat!
Cel mai recent răspuns: AlexandruPopa , utilizator 05:16, 12 Octombrie 2017
Primul pas este sa dai in judecata parintii tai ca nu ti-au respectat dreptul la viata privata. Acestia se pot indrepta dupa aceea catre Posta Romana ca li s-a dat acea recomandata desi nu aveau dreptul legal sa-l ridice.
Tu avand o decizie ca altii ti-au deschis corespondenta poti anunta ANAF...
Dar nu mai bine citesti corespondenta de la ANAF si urmezi pasii mentionati acolo ref contestare, termene, etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare recomandata georderik georderik exista o lege care sa te pedepseasca daca nu ridici o scrisoare recomandata ??? (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate ... Iulia blebe2022 Iulia blebe2022 Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou Este a doua oara cand face asa ... (vezi toată discuția)