avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Buna ziua - părăsirea locului accidentului, posibile ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Buna ziua - părăsirea locului accidentului, posibile consecințe

In urma cu doua zile am acroșat un motociclist a căzut și s-a lovit ușor.S-au strâns multă lume in jurul accidentului și aclamau ca îmi da foc și alte injurii așa ca am părăsit locul accidentului.M-am predat a doua zi , mi-au reținut permisul și mi-au trimis cazul in instanța. La ce ma pot aștepta.Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa ajungeti la instanta, dosarul se afla in faza de urmarire penala.
Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.
De principiu, o sa fiti trimis in judecata si condamnat, dar mai este cale lunga pana acolo, momentan concentrati-va pe exercitarea apararii.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pana sa ajungeti la instanta, dosarul se afla in faza de urmarire penala.
Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.
De principiu, o sa fiti trimis in judecata si condamnat, dar mai este cale lunga pana acolo, momentan concentrati-va pe exercitarea apararii.

Problema este destul de complexa in sensul ca, atitudinea dvs poate avea consecinte,
Dar pentru a avea un raspuns coerent este necesar sa se cunoasca dinamica accidentului. era vina dvs, erau raniti grav ..da sau nu? ..In orice caz esti pasibil de sanctiuni penale dar depinde de gravitatea faptei se poate opta pentru masuri alternative. ( messa alla prova ..affidamento ai servizi sociali etc)
In orice caz trebuie vazut procesul verbal incheiat la locul accidentului, exista deja o notificare penala unde este calificata fapta si motivarea.
Va fi un proces penal cred ca ai un avocat din oficiu, va sfatuiesc sa luati legatura cu el. si stabiliti o linie difensiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier incadrat tendentios.. herminalucia herminalucia sunt in trafic cu un auto,masina nu mai are asigurare valabila,deci este expirata,vine un motociclist imi loveste usa din partea soferului,imi ia oglinda ,sunt ... (vezi toată discuția)
Acroșare pieton Tonomat Tonomat Bună ziua. Am acroșat un pieton pe trecere nesemaforizată cu aripa stângă. A apărut când mai aveam 6-7 metri până la trecere. Pe banda 1 era oprită ... (vezi toată discuția)
Acrosare a unui biciclist si fuga de la locul faptei sraul_88 sraul_88 astazi 15 mai 2014 in jurul orei10 , pe cand il asteptam pe amicul meu(martor) sa intre intr-un magazin, fiind parcat pe marginea partii carosabile cu usa usor ... (vezi toată discuția)