Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înființare PFA

Buna seara, vreau sa ma fac PFA, cu sediu social (pentru corespondenta si unde imi tin actele), dar fara sediu profesional (activitatea mi-o desfasor la terti). Pentru sediul social, unde nu desfasor nici un fel de activitate, am nevoie de semnaturi de la vecinii cu care am pereti comuni la imobilul in cauza? Multumesc

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt. pfa SpF2016 SpF2016 Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta firma cu semnatura oricarui vecin? MrFB MrFB Buna ziua!Stau de ceva timp (2 saptamani) cu actele blocate deoarece am nevoie de semnaturile vecinilor care sunt perete in perete cu mine. Fiind la ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa razvan8113 razvan8113 Doresc sa mut sediul PFA din Constanta in Bucuresti, si vreau sa stiu ce conditii trebuie indeplinite. In cazul in care in noua locatie nu exista Asociatie ... (vezi toată discuția)