avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Date personale Cautare Google
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Date personale Cautare Google

Buna seara! Cum pot elimina din Cautarea Google, datele mele personale (fotografii, adresa domiciliu,nr telefon, adresa de mail)? Culmea e ca nu eu le-am facut publice, ci moderatorul unui forum. Pur si simplu pentru a-mi face rau, mi-a postat datele personale fara a avea acordul meu si nu doreste sa le stearga. Nu se incalca legea 677/2001? Ce pot face din punct de vedere juridic si care sunt sansele intr-un eventual proces?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:57, 8 Mai 2018
Soilutia este o reclamatie la Politie, sau direct actionarea in judecata. Sansele in proces depind de posibilitatea de a convinge judecatorul de dreptatea dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a actiona in justitie mai intai trebuie ca in temeiul Legii nr.677/2001 sa notificati adminul forumului respectiv. Daca nu vi se raspunde in termenul legal, puteti sesiza [ link extern ] .
Deci am incercat sa iau legatura cu adminul forumului respectiv,dar nu am primit niciun raspuns, dupa care am sesizat ANSPDCP ,iar din octombrie 2017 pana astazi nu au solutionat plangerea mea..Mi-au trimis un raspuns acum catva zile cum ca analizeaza situatia si va trebui sa mai astept,dar din cate am auzit ,cei de la ANSPDCP nu au o rata foarte buna de rezolvare a acestor situatii. Acum eu pot merge la judecatorie?Intreb deoarece la ANSPDCP nu as fi putut face plangere daca as fi mers inainte la judecatorie...e valabil si invers?odata ce am facut plangere la ANSPDCP , mai pot face si la judecatorie?
Nu sunt jurist de meserie, dar raspunsul meu se bazeaza pe o logica elementara. Daca la sesizarea dvs veti primi un raspuns care nu va satisface, consider ca va puteti adresa justitiei. Cat de repede si cat de eficient se va misca justitia, asta e altceva.
Bafta !
pai nu am primit si nici nu cred ca voi mai primi un raspuns intr-un termen rezonabil..adica au trecut 7 luni si au trecut degeaba..eu ce voi face? cat voi mai astepta?pot sa fac acum..,azi ,maine,poimaine.. o plangere la judecatorie?

Alte discuții în legătură

Hartuire si divulgare date banca herminac herminac Buna ziua! In urma cu 3 ani am facut un credit la ...o banca.Am platit ratele 2 ani,iar al treilea cand am putut, tinand cont ca am ramas fara serviciu,dar ... (vezi toată discuția)
Pot sesiza autoritatea pentru protecția datelor (anspdcp) daca apare numele si prenumele meu public fata consimtamantul meu ? andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Asa cum spune si titlul, numele si prenumele meu apar fara consimtamantul meu pe un forum public unde o persoana rau intentionata ma denigreaza ... (vezi toată discuția)
Violarea vietii private bladeiii bladeiii cum se pedepse o fapta prin care de ex : o persoana (Ana)care lucreaza intr-o institutie publica livreaza un raspuns de la o sesizare , fara ca sa fie sigilat ... (vezi toată discuția)