Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere amanare

Este posibil sa se depuna o cerere de amanae daca dosarul nu este la judecatorie. Adica este la expetiza. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:55, 20 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mi s-a spus ca dosarul a fost trimis la IML pt o expertiza psihiatrica post mortem. Este posibil ca dosarul sa nu mai fie la judecatorie si sa fie la IML. MULTUMESC
Se trimite un copie dosarul si nu cel original al instanței.

Daca expertiza nu se depune sau se depune cu mai putin de 10 zile inainte de termen, atunci se va acorda cu siguranta un alt termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stopare cercetare abuziva in teren experti+ inspector ocpi adi8165 adi8165 Am un caz de granituire in care s-o schimbat judecatorul de curand intrucat cel vechi a fost promovat in alt oras si judecatorul nou desemnat in dosar a dispus ... (vezi toată discuția)
se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. după aproximativ ... Anonimus@ Anonimus@ Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. După aproximativ un an de zile de când expertiza tehnica a fost dispusa de instanță, fiind achitată în termen ... (vezi toată discuția)