avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salariu si executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salariu si executare silita

Din anumite motive ( precizez ca nu din rea voita , ci din " facerea de bine......" ) am primit poprire pe salariu si executare silita . Cum pot scapa de ele ? Daca imi fac un PFA si incasez numerar ma mai pot urmarii ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:01, 26 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In momentul in care veti inregistra un venit, acesta va putea fi supus executarii silite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va deschideti o firma si veti avea venituri, acestea sunt supuse popririi. Daca este vb de credite vechi, neachitate - studiati actele, poate a intervenit prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale mihai.florea1984@gmail.com mihai.florea1984@gmail.com Buna Ziua . In 2008 am facut un credit de nevoi personale. Dupa cativa ani nu am mai putut plati , ulterior m am casatorit si vreau sa va intreb daca acel ... (vezi toată discuția)
Poprirea si..prescriptia executarii silite Irina S. Irina S. Care este cadrul procedural prin care pot invoca prescriptia executarii silite impotriva unei popriri? Fac contestatie la executare in 15 zile de la da ... (vezi toată discuția)