Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen in instanta

Buna ziua, sunt reclamanta intr-un proces de succesiune in instanța; deși toate părțile implicate sunt de acord iar pârâții au trimis cerere de întâmpinare unde precizează ca sunt de acord cu, condițiile impuse de mine(reclamanta) .. nu s-a dat nici acum primul termen de judecată !
Știe cineva va rog, la cât timp se stabilește primul termen de judecată ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:40, 4 Noiembrie 2017
Nerespectarea termenelor legale citate nu au sanctiune asa incat,in mod concret,termenele sunt orientative si depind de incarcarea fiecarei instante.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare actiune in instanta mon73key mon73key Daca am primit citatia de chemare in judecata in calitate de parat mai pot face o intelegere cu reclamantul ca sa nu mai ajung la proces?Acest lucru il pot ... (vezi toată discuția)
Lipsa intampinare MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! Am un proces pe Legea 221/09, iar in luna iunie am avut primul termen pe fond. Pana la acel termen, parata (Min. Finantelor) nu a depus ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)