avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare prima casa dupa 3 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare prima casa dupa 3 ani

Am gasit clientul care
mi-a dat prin notar sub formă de împrumut, suma rămasă de rambursat. Am mers la bancă, am băgat banii în cont. de 6 saptamani aștept radierea interdicției de înstrăinare de la fond, finante, banca dar nimeni nu stie nimic care e stadiul actelor. cum pot afla care sant termenele legale, cat dureaza birocratia cu actele
Cel mai recent răspuns: disag , utilizator 10:35, 6 Noiembrie 2017
Contactati personal reprezentantul fondului de garantare care ar trebui dupa intrarea c/v credit sa elibereze dovada

Cei de la banca nu stiu nimica
La fond nu raspunde nimeni
Email trimis de zece zile la fond fara raspuns
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am achiziționat o locuință prin programul prima ... Luk1281 Luk1281 Bună ziua. Am achiziționat o locuință prin programul prima casă, am returnat creditul integral . De la banca mi s-a spus ca trebuie sa solicit de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)