avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de Liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de Liceu

Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi am ridicat de atunci diploma precizez faptul ca am absolvit liceul dar nu am luat bacul unde ar trebui sa ma duc pentru ami ridica aceasta diploma de liceu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:42, 10 Aprilie 2024
Trebuie sa depistati firma care detine arhiva liceului. Posibil ca arhiva sa fie impreuna cu cea de la IMGB.
Mda, cam greu avind in vedere ca si uzina IMGB este aproape distrusa. O sa incerc la ministerul educatiei, poate pot ei sa-mi ofere un raspuns desi ma indoiesc. Multumesc pentru raspuns oricum.
Cautati firme specializate in arhivare din Bucuresti si judetul Ilfov sau mergeti la Arhivele nationale din sectorul unde figura IMGB.
Incercati si aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Vreau sa aflu cind am terminat liceu ca îmi trebuie diploma de liceu
Intrebati la liceul pe care sustineti ca l-ati urmat.

Alte discuții în legătură

Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare am termina 13 clase la seral ... Marii19 Marii19 Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral fără frecventa in 2002 am nevoie de diploma de terminarea 13 clase (nu am dat bacul )doamna ... (vezi toată discuția)