avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj

Buna ziua.am facut cerere de somaj de mai bine de o luna si inca nu am primit nici un raspuns.am lucrat in italia ca ospatar timp de 4 ani.ce se intampla?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Annamaria92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:17, 23 Ianuarie 2018
Bună dimineața!
In general, trebuie asteptata scrisoarea de acceptare a dosarului de somaj circa 45 zile.
Banuiesc ca pana la această data sunteti deja in posesia ei si a drepturilor ce vi se cuvin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap dan81 dan81 Buna ziua.Am contestat un certificat de handicap ,si comisia judeteana,a urmat sa-l trimita la Bucuresti,si urma ca in termen de 45 zile sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Instiintare de castigare in instanta a taxei auto Drujescu Drujescu Buna ziua.Am primit o instiintare de castigare a sumei ce am platit-o pt.taxa auto.Au trecut deja 45 de zile si nu am primit nimic referitor la vre-un recurs ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in italia -999 -999 Buna ziua.Am nascut in Italia in 2010,nu am beneficiat de nici un fel de ajutor banesc din partea statului,din cauza ca nu am lucrat cu contract nici eu dar ... (vezi toată discuția)