avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri pt un accident cu animal salbatic in Cehia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri pt un accident cu animal salbatic in Cehia

Am lovit un porc mistret pe autostrada in Cehia. A venit politia, a intocmit proces verbal, constatare etc. Masina este inmatriculata in Romania si asigurata RCA in Romania si nu are polita CASCO. Pot cere despagubiri de la RCA-ul meu in aceasta situatie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 07:56, 14 Noiembrie 2017
Polita RCA este o polita de raspundere civila pt terti, in consecinta nu veti putea solicita despagubiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca Baloiu Baloiu Intre mine si fratele meu a avut loc o tamponare usoara vinovat fiind el. Am incheiat o constatare amiabila, fratele dandu-mi rca-ul lui. Mergand la compania ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Alexandru Deac Alexandru Deac sunt conducatorul auto unui microbuz care a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime in urma unei coliziuni cu un alt microbuz de la aceeasi ... (vezi toată discuția)