avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat și delapidare, pagube achitate. Pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat și delapidare, pagube achitate. Pot spera că scap de închisoare?

Buna seara..va rog ajutati ma si pe mine cu ceva informații ca sunt cam speriat.am un proces pe 7 decembrie a.c pentru 3 furturi si o delapidare, furturile fiind calificate..ele sunt comise in an 2015 noiembrie.in primul am furat toate bunurile unei cunoștințe din locuinta,dar am intrat cu cheia respectivului ca am dorit sa raman sa dorm peste noapte acolo si dansul a fost de acord fiind plecat peste noapte.al doilea furt obiectul e un telefon mobil in valoare de 2600 ron,si in al treilea furt tot un telefon mobil de 1200 ron de data asta...apoi in februarie 2016 lucrand intr un restaurant am sustras suma de 600 ron la plecare..buuun...eu pagubele le am platit absolut toate anul acesta(2017), in luna februarie ca atunci am avut banii...m am impacat cu persoanele pagubite,si spun ca s ar fi dus sa declare ca si au recuperat paguba.dar tot am proces..tin sa va spun ca din luna februarie 2016 nu am mai incalcat nimic si am fost tare cuminte,plus ca m am si angajat de un an si sunt un angajat model,si mi am întemeiat si o familie in acest timp..(,sper sa conteze si asta in ochii domnilor de la instanța).dar acum e acum...oare ce pedeapsa voi primi pentru aceste acuzații??ce sa fac sa nu ajung la închisoare??va rog sfatuiti ma sa fac cumva.va mulțumesc frumos!!
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:03, 15 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa fiti condamnat penal si veti avea cazier daca nu rezolvati cu medierea.
Dar nu veti ajunge dupa gratii dupa cum se vede de principiu situatia daca este achitat prejudiciul.Aveti sanse destul de mici sa mai rezolvati sa scapati de condamnare dar inca ati mai putea spera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea este posibila? veronicaroman2002 veronicaroman2002 Buna seara, In cazul unui furt de laptop banuiesc ca art 229 alin 1 pct b imi puteti spune daca partile se pot impaca? Impacarea in acest sens elimina ... (vezi toată discuția)
Acord mediere in caz de furt pauldorin87 pauldorin87 In ce conditii pot face un acord de mediere,pt un dosar furt ajuns in instanta?.ma intereseaza daca cu aceasta mediere trebuie sa fie de acord si partea ... (vezi toată discuția)
Efecte retragere plangere penala alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua! Va rog daca se poate, as avea nevoie de o clarificare in ceea ce priveste un proces penal in care sunt parte vatamata. Astazi se va citi actul de ... (vezi toată discuția)