avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdicție de părăsire a țării
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdicție de părăsire a țării

in contexul acesta :
''Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen., desfiinţează soluţia de renunţare la urmărirea penală, soluţie dispusă prin ordonanţa nr. 6893/P/2016 din 20.03.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin 1 C.pen. şi de distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 C.pen. Trimite cauza la procuror pentru a pune în mişcare acţiunea penală şi a completa urmărirea penală. În temeiul art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă.''
Am voie sa ies din tara ?( Mentionez ca nu sunt in tara)
Cat de grava este situatia si ce sanse sunt de castig?
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Si am vreo sansa sa il acuz de faptul ca m-a lovit pe trecerea de pietoni ? fara martori, fara dovezi, la aproape un an distanta de cele intamplate ?

Nu. In primul rand, plangerea trebuia depusa in termen de 3 luni de zile de cand ati aflat de savarsirea faptei.
In al doilea rand, daca nu ati avut peste 90 de zile de ingrijiri medicale, fapta nu este de natura penala.
intre timp l-am lovit pe sofer cu un picior in jurul bratului stang

Banuiesc ca persoana respectiva a depus plangere penala impotriva dvs pentru lovire sau alte violente.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune in public - ce se poate face in acest caz? Sandra09 Sandra09 Stie cineva daca la o agresiune fizica, in public unde au fost martori peste 50 de persoane se poate da in judecata persoana respectiva si petentul sa aiba ... (vezi toată discuția)
Dosar penal -lovire sionalina sionalina Buna seara! Vreau sa fiu cat mai explicita pentru a se intelege exact nelamurirea mea si tocmai , poate de aceea continutul subiectului meu va fi prea lung ( ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)