avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu de odihna si transferul
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu de odihna si transferul

In cazul unui coleg ce se transfera in interesul serviciului la o alta institutie publica ce se intampla cu zilele de CO cuvenite si neefectuate pana la data transferului? Se platesc de institutia de la care pleaca sau se pot acorda de institutia la care se transfera?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 22 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de CO neefectuate corespunzatoare perioadei lucrate la institutia respectiva se compenseaza in bani de catre aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna al unui functionar public animarsrl animarsrl Buna ziua, Concediul de odihna in cazul transferului unui functionar public de la unitatea A la unitatea B. Daca la data transferului nu a efectuat tot ... (vezi toată discuția)
Functionar public transferat la cerere BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! Am o problema la institutia unde imi desfasor activitatea. Unul din colegii nostri ( functionar public ) a cerut transferul a cerere, catre alta ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O colega si-a gasit un alt loc de munca mai bine platit la o alta institutie publica. Aceasta nu si-a luat restul de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)