avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabil sef - raspundere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabil sef - raspundere

V-as ruga sa ma ajutati cu o informatie... Ce raspundere (in fata autoritatilor) are contabilul sef? Poate fi sanctionat pentru nerespectarea normelor in vigoare? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 17:33, 18 Februarie 2006
multumesc, avn:)
Raspunderea contabilului sef - este f.mare, nu se poate sa executati atatea lucrari si sa nu raspundeti, chiar daca nu a-ti semnat fisa postului, sa inteleg ca intocmiti documente contabile fara sa le semnati, totusi trebuie sa va clarificati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi in contabilitate MarianDavid MarianDavid Salut, daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste informatii. Eu lucrez la o institutie publica, pe postul de ECONOMIST in departamentul ... (vezi toată discuția)
Sold de casa felisana felisana Buna ziua! Am si eu o problema. Lucrez ca si contabila la o firma. Seful lunar retrage din banca in numerar sume cuprinse intre 40.000 si 60.000 RON, pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii de serviciu in preaviz dany3377 dany3377 Buna seara. Sotia mea se confrunta cu situatia urmatoare: Si-a dat demisia de la actualul loc de munca, este in perioada de preaviz iar angajatorul i-a ... (vezi toată discuția)