avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare anexa gospodărească - extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare anexa gospodărească - extravilan

Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa gospodărească; de asemenea am și un proces verbal de Receptie finalizare lucrări. Problema este ca nu o pot intabula. Ce mă sfătuiți ? Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: mariuss86 , utilizator 21:37, 17 Decembrie 2017
De ce ii trebuie adeverinta de intravilan? Are autorizatie in extravilan, la ce-i trebuie sa fie unde nu e?
O intabulati ca anexa, corect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce am inteles este vorba de obtinerea autorizatiei pentru o anexa dar in fapt este o casa. Deci in mod normal procesul verbal de receptie nu trebuia obtinut
Asa pare, insa daca spune ca are PV receptie, il are si nu il putem contesta noi. pe cale de consecinta, nu cred ca ii trebuie o astfel de adeverinta.
Va mulțumesc mult pentru timpul acordat ..!
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
mariuss86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa Anele1 Anele1 Buna seara. Am construit o casa la sat pe un teren arabil intravilan cu gradina suplimentara, in 2014. Am autorizație de construire, proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)