avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fundație pe un teren concesionat de la Primărie. Pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fundație pe un teren concesionat de la Primărie. Pot vinde construcția fără acordul primăriei?

Buna ziua! In anul 2011 am concesionat de la primarie 300mp prin licitatie durata concesiunii este pe perioada existentei costructiei .Pe teren am construit o fundatie si doresc sa vand am gasit cumparator si primaria imi spune ca este ilegal sa vand fundatia .Tin sa precizez ca am autorizatie,cadastru,intabulat , Sa ma adresez Instantei de judecata.multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: radutacostel , utilizator 19:18, 26 Noiembrie 2017
sunt mai multe clauze contrare intradevar intrebarea mea este pot sa vand fundatia la notariat fara acordul primariei? Eu sunt propietar pe constructie cu cadastru carte funciara insa cei de la notariat nu vor fara acordul primariei este legal? adresa mail radutaraduta@yahoo.com. multumesc
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am inteles intrebarea, iar raspunsul cred ca este destul de clar, conditia este sa nu existe clauze contrare in actul de concesiune, deci daca exista astfel de clauze de inalienabilitate, deci care interzic vanzarea, nu aveti cum sa ignorati acordul primariei. Notarul nu poate sa incheie un act prin care sa nu respecte cerintele din actul de concesiune pentru ca raspunde penal si civil.
Ok am inteles .Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la vânzarea unui imobil extins cu autorizație de ... PAALEXA PAALEXA Bună ziua, La vânzarea unui imobil extins cu autorizație de construcție pe teren concesionat, dar neintabulat la OCPI, noul proprietar poate face ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)